Va va de ja sa!!!


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Måste bara börja inlägget idag med… GRATTIS FÄRJESTAD!!!! Underbart att ni körde över SAIK!! 🙂 Så nu till saken då….

Vem trodde nått annat??? 🙂

Va va de nu ja sa kl 06.50 i Måndags morse på Facebook?? Jo ja sa ”Snart helg igen!!! :)” O nu ä vi snart där!!! Yayyy…. Halvdag på jobbet i morgon o sedan dra iväg till Norge en sväng, närmare bestämt till Sandefjord för o kolla när Emelie går upp på BB scenen för andra gången! 🙂 Ska bli riktigt kul o se!! Hon har kämpat på bra hela veckan o ätit sin torsk var da´ o druckit sitt vatten. 🙂

Idag va re som en vanlig Torsdag med Indoorwalking på schemat, hann tyvärr inte med någon annan träning innan passet idag eftersom ja jobbade över en del och efter passet fick ja kasta mig iväg till Vänersborg o byta däck på bilen oxå, blev änna tvungen till de då de ä min bil som ska till Norge. Får ju bara ha vinterdäck i morgon oxå sedan ä de Sommarsulor som gäller på bilen. GLÖM INTE O BYTA!!! De kan bli dyrt..

Nu blir det 2 hela vilodagar från träning och på Söndag är det 2 BodyCombat uppvisningar som jag skall va med på me. En i Uddevalla och en i Munkedal, ska bli kul de oxå. Förresten… VAR FAN TAR APRIL VÄGEN???? Nästa vecka ä de ju typ 3 arbetsdagar o sedan ä man ledig o sedan ä typ April slut.. Snart ä de sommar o sol o varmt!!! 🙂 UNDERBART!!

Nä nu måste ja gå o packa väskan innan ja lägger mig o sedan ska mitt huvud störtlanda ner på kudden, skönt att de varit fullt upp ikväll ändå.

Om den tänkta vägen inte passar dig – Hitta en annan väg som gör det!!!


Tags:

Leave a Comment