Motiverad till Ironman

20130215-231851.jpg

Ja jävlar vad motiverad till ett ironman lopp jag blev precis. Såg programmet sport Science där dom skulle testa om en vanlig ”Svensson” kunde träna upp sig för att genomföra ett Ironmanlopp. Han fick bara 3 månader på sig att träna och lyckade ändå genomföra loppet trots en bristning i illiopsoas muskeln som gjorde att han bara i princip kunde trampa i ca 16 mil med bara ett ben och därefter springa/gå ett helt Marathon. Om han som relativt otränad kunde genomföra det borde väl ändå jag kunna de? Hmmmm…. Får nog fundera lite på det.
För er som inte vet vad en Ironman är så är det dessa saker som skall göras under ett och samma lopp. 3,8 km simning, 18 mils cykling som sedan avslutas med ett Marathon på 4,2 mils löpning. Helvete vad grymt det hade varit att någon gång kunna genomföra det. Känns som mitt största hinder för det är mitt knä men hoppas verkligen att det blir bra någongång.
Nån som hänger med?? 😉


Leave a Comment