Gamla bilder.

Satt och kollade igenom gamla bilder tidigare idag och nu har verkligen viljan och inspirationen hittat tillbaka och tror till och med att tiden börjar att räcka till för att hinna med lite egen styrketräning igen. Den egna träningen har verkligen lyst med sin frånvaro under sommar och höst för allt fokus har verkligen legat på DreamBody för att få igång verksamheten på ett bra sätt och givetvis är arbetet med det inte klart på långa vägar och kommer aldrig bli heller för den delen, för om man slutar utvecklas så kommer jag inte vara nöjd med den tjänsten som vi har. Vi kommer alltid vara under utveckling och nya saker är i startgroparna just nu. Snart kommer det mer information om detta. Men åter till vad jag skulle sagt om min egna träning är att jag nu verkligen måste lägga mer fokus på att få igång den egna styrketräningen igen för att kroppen skall hålla för alla pass som jag kör varje vecka. För det är faktiskt så att när jag kör så många pass per vecka så måste jag lägga till ännu mer träning för att kompensera och göra kroppen ännu tåligare för att må bra i slutändan. Det är precis som att en snickare som rör sig enormt mycket på dagarna ändå behöver träna för att inte få problem med kroppen.
Blev ett rörigt inlägg såhär på småtimmarna men ni fattar nog vad jag menar.

Full fart mot framtiden!

20130107-005911.jpg

»crosslinked«


Leave a Comment