BodyShock

Körde ett härligt BodyShock pass idag där vi i första rundan använde vi oss av egen kroppsvikt i ett relativt högt tempo. Första rundan bestod av Knäböj och explosiva knäböj, väderkvarnen för rörlighet och avslutades med dom helt fantastiska och underbara Burpeesarna. Andra rundan bestod av enbart kettlebellsövningar och övningarna var svingar, Clean and Jerk, knäböj med kettlebells på ryggen och avslutades med vändningar. Vi körde detta i 3 varv så det skulle kännas ordentligt. Passet avslutades med lite coreövningar i ca 10 minuter. Lär ju kännas i magen för deltagarna i morgon om inte annat.

Nästa lördag kör vi igång med utomhuspass på DreamBody. Kom till oss och njut av vår fantastiska svenska vinter. Kan man grilla på vintern så kan man också träna ute på vintern. Kläder efter väder och allt kan bli precis hur härligt som helst. 🙂

20130105-182951.jpg
Puls från dagens pass. Ibland gick jag runt bland deltagarna därav en lägre puls emellanåt. 🙂

»crosslinked«


Leave a Comment