Träningen har kommit igång

20130104-222636.jpgIdag avslutade jag veckan med ett IndoorWalking pass och numera använder jag nästan alltid ett pulsband som är kopplat till min iPhone för att se hur jag ligger i puls men mest för att motivera mig själv till att ta i det där lilla extra. Kan verkligen rekommendera att ha någon typ av pulsmätare och om det skall vara kul i längden så se till att ha en där du kan se hur hela passet har varit i efterhand och inte bara vad pulsen är precis just nu. Här ovan ser ni lite av det som jag kan se efter ett genomfört pass. Dock va det något fel på mätaren i början då pulsen enligt mätaren va 233 slag i minuten och jag kan inte påstå att det kändes som att jag hade hjärtflimmer heller. 😉
Nästa träningspass är i morgon förmiddag.
Nu jävlar kör vi!!


1 Response to "Träningen har kommit igång"

Leave a Comment