110 och utan el

Ja nu går det i 110! Full fart framåt och långa dagar men på något vis så är dom inte jobbiga utan dom bara springer förbi just nu. Snart JUL!! Var tog hösten vägen egentligen?
Var verkligen en spännande kväll idag. Helt plötsligt slocknade halva gymmet och hälften av värmen osv försvann. En jäkla säkring ute i STORA elskåpet hade tydligen bestämt sig för att sluta fungera så det var bara att plocka fram sladdar och en bygglampa till gruppträningen så jag kunde köra IndoorWalkingpasset i skenet av en strålkastare och lite stearinljus. Men det funkade ju det med. Spännande att få lite nya utmaningar emellanåt även om det blev lite kyligt helt utan värme.
Nu känns det som att duschen ska få ett besök av mig innan det är dags att krypa ner i sängen. 🙂

Sov gott allihop!


Leave a Comment