Ojoj…

Ja så skulle man kunna uttrycka hur det känns i huvudet just nu.. Mycket snurrar runt och funderingar och tankar sprutar ur huvudet just nu… Bäst att ta tillvara på dom och skriva ner eller se till att inte glömma. 🙂 Man skulle lugnt kunna säga att hjärnan går som en överhettad hårddisk för tillfället.

Har nu ikväll även bakat lite (ja ni läste rätt) inför våran obligatoriska fredagsfika. Jag har ju sedan tidigare lyckats skjuta upp på det ett par gånger men nu jäklar va de dags. 🙂 O jäklar va bra det blev om jag får säga det själv. 😉 I morgon får ni se vad det va jag fixade till och är ni snälla kan ni även få receptet om ni lovar att inte äta det jämt, för det är inte särskilt nyttigt. :/

Just det!! Missa inte att gå in här eller klicka på bilden nedan och fyll i formuläret för att tala om vad du verkligen skulle vilja träna om du tränade på en Friskvårdsanläggning. Det är en liten undersökning som jag är väldigt nyfiken på vad resultatet kommer att bli. Jag kommer redovisa resultatet längre fram här när jag fått in lite fler svar. 🙂


Leave a Comment