Deklaration

Tycker det är så himla härligt att vara ute i god tid. Bokföring och bokslut va klart kl 00.30 i natt och deklarationen blev inlämnad i morse… Kan ännu en gång konstatera att bokföringen inte sköter sig självt och blir klar av att bara ligga i en låda fram till den 1a Maj.. 😉 Vi lever väl på 2000 talet?? Borde inte sånt kunna fixa sig av sig självt?? Hoppas på att det blir fixat till nästa år precis som att en robbotgräsklippare är det självklara valet när man klipper gräsmattan så borde en automatisk bokföringslåda finnas. 🙂

Sedan undrar ja hur fasen Skatteverket tänker?? Precis som det inte är tillräckligt jobbigt att göra bokföring och deklaration så tycker dom att man ska e-deklarera men har ni någon gång e-deklarerat ett företag?? Jag konstaterade rätt snabbt att jag nog sparar en timme på att åka ner med pappren direkt till skatteverket än att sitta och pilla med en jäkla e-deklaration där INGET är logiskt uppbyggt!! Nu menar jag inte att en deklaration är särskilt logisk men dom har på något fantastiskt sätt gjort en e-deklaration ännu krångligare. Aja jag sysselsätter väl iaf en pappersvändare nere på skattekontoret med att föra över mina siffror till någon dator istället för att jag ska göra det. 😉 Nått ska man väl ha skattepengarna till?? 😉


Tags: , , ,

Leave a Comment