Dag full av aktiviteter

20120325-204125.jpg

Utegymmet bara står och väntar på träningssugna människor. 🙂

Dagen idag har varit full av aktiviteter. Har idag klarat av 2 shower där vi visat upp BodyCombat för Westcoast i samband med att det varit avslutning på Abs. Showkidz. En show var i Munkedal och den andra i Uddevalla så det har varit en trevlig dag.

Nu på kvällskvisten så blev det en härlig promenix längs strandpromenaden i ett riktigt härligt väder och jag älskar verkligen sommartid så det går att hitta på nått på kvällen utan att behöva pannlampa. Livet blir helt enkelt så mycke trevligare med lite ljus. 🙂 När jag gick och lyssnade på härlig musik i öronen så smidde jag massa träningsplaner inför sommaren. Idéerna börjar ploppa fram nu. Låt idéerna flöda nu tack. 🙂

Nä nu måste ja ta tag i lite viktiga saker som måste va fixade till i morgon. 🙂


Tags: , , , , , ,

Leave a Comment