Mycket…

Har varit mycket med mycket nu på nått vis men hoppas det börjar att ordna upp sig. Mycket att tänka på känner mig ganska pressad för tillfället och måste råda bot på det på nått vis nu men samtidigt finns det så mycket som oxå är bra! Skall försöka fokusera mer på det nu och strunta i sånt som tar energi ifrån mig och framför allt komma på vad som tar energi från mig och undvika det. Är jäkligt glad över att ha Camilla som stöttar mig just nu. 🙂 Ibland behövs en hård jävla spark i röven för att komma vidare till nästa nivå och dit SKA jag komma nu!

Nu i helgen har jag bara tagit det lugnt och njutit så gott jag kunnat med en jäkla träningsvärk från mitt X-Fit pass som jag hade i Fredags på lunchen, är en sån sjukt jobbigt och härlig känsla och det är riktigt kul att träningsvärken kommer så fort som jag ändrar lite lite i upplägget. Efter ett X-Fit pass borde man ha träningsvärk efter VARJE gång! 🙂

Nu i veckan måste jag öva in lite lite BodyCombat så jag kan det jag ska kunna till på Söndag då vi ska köra uppvisning, är bara en låt så det ska fasen knät hålla för. 🙂

Nu ska mat packas för i morgon och sedan skall det sovas en massa innan klockan ringer i morgon! 🙂

»crosslinked«


Tags: ,

1 Response to "Mycket…"

Leave a Comment