Äntligen

Tillbaka till jobbet! En lång dag idag men skönt att vara på benen igen. Har följt min plan att inte själv träna idag utan har låtit andra sköta det idag! 😉 Kört PT kunder och nu ikväll höll jag i Cirkelträningen för första gången, blev lixom blixtinkallad till det men jag (som själv inte tränade) tyckte att det gick skitbra och alla skötte sig föredömligt på passet. 🙂 Tyckte faktiskt de va riktigt kul att hålla i de passet, njuter nog lite av att gå runt och ”plåga” folk lite. 😉 Haha..

Nu är iaf käket fixat inför i morgon då min egna träning oxå kommer att bli av efter snart 1,5 veckas ofrivilligt uppehåll. 3 pass skall brännas av i morgon och jag skall även hinna med ett par PT pass är det ju tänkt. Kommer bli en lång härlig dag i morgon. 🙂

Trevlig fortsatt kväll out there! 🙂


Tags: , , ,

Leave a Comment