Vad hände…

..i helgen då? Jo på Lördag var det dags att åka på kvartalsutbildning i BodyCombat release 51. Va en riktigt bra utbildning som de flesta LesMills utbildningarna faktiskt är. Man lär sig alltid nått nytt eller får någon ny idé om har jag själv skall utvecklas som instruktör. Var en tjej från Finland som höll i utbildningen den här gången och hon var riktigt duktig och jag gillade sättet hon förmedlade energi till oss deltagare. Kommer tyvärr inte ihåg va hon hette bara. Fick me ett par bilder därifrån iaf.

Innan releasen så passade jag på att köra en jäkla massa styrketräning och det blev riktigt många set med bröst och en hög set med tricepsövningar. Ligger för närvarande och kör ca 8 rep/set just nu och det känns bra i kroppen när det gäller träning. Dock är det något i kroppen som inte är alls lika bra. Trött och hängig som satan och ont i huvudet har speglat dom sista veckorna och det har bara blivit värre och värre så resten av helgen har mest bestått av vila och i går kväll va det dags för kevin att åka på en magsjuka så nu är det bara att hålla tummarna att jag ska klara mig… Det lär vi väl märka inom något dygn antar jag.


Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Comment