Göttans!!

Vart riktigt mycket idag. Kunder på olika anläggningar så det har blivit lite åkande men jäklar va gött det vart och glida lite i bilen idag när det vart så fint väder. 🙂

Passade på att ta lite test bilder idag för kommande projekt men det skall göras om inom kort så det blir lite mer ”seriösa” bilder är väl min tanke. 🙂 Hade med kameran men jag hade visst inte laddat batteriet, så min iPhone fick rycka in som en räddare i nöden som så många andra gånger. 🙂

Nu ikväll blev det en snabbis till gymmet och jag fick kört igenom både tuttar och triceps och passade på att köra lite dips eftersom jag legat av mig lite på dom. Kommer köra mycket mer av både chins och dips ett tag framöver nu och räknar med att öka ganska fort i antal reps eftersom jag gjorde i princip dubbelt så många i sommras då jag tränade ganska mycket av just dom sakerna. Dock var jag 6-7 kilo lättare då så det kan ju spela viss roll oxå såklart 🙂

Nu ska det bli slapparkväll och hoppa in i duschen innan sängen skriker och längtar efter mig. 🙂


Tags: , , , , ,

Leave a Comment