I morgon smäller det!!

ÄNTLIGEN! I morgon är det dags för träning igen. Nu jäklar ska jag hålla mig frisk och köra på som jag vill när det gäller träning. Fasen ta den som drar hit några fler förkylningar osv… Och den förälder som lämnar ett sjukt barn och smittar massor med andra barn på skolan må br….a i hel….et!!

Japp ni fattar nog att jag är trött på att vara sjuk även om jag hittills inte blivit smittad av något barn så vill jag i förväg tala om vad jag tycker om någon medvetet lämnar sjuka barn i Kevins skola.

Den senaste månaden har över 2 veckor av träning så gott som försvunnit och jag känner mig segare än någonsin men det skall jag göra nått åt i morgon tänkte ja, dock kommer styrketräning lysa med sin frånvaro då det blir tillräckligt med träning ändå. Först skall jag köra ett ordentligt pass med LSK och sedan har jag 2 Indoorpass innan jag avslutar dagen med ett X-Fitpass och där någon gång mellan X-Fit passet och sängen kommer mina ben och min kropp säga ”du orkar, kämpa på, heeela vägen till sängen, kom igen nu!” Jag vet vid det här laget exakt hur det känns om 24 timmar från nu och man kan inte bli annat än glad. 😉

Nu ska maten göras klar och det blir lite extra mycket mat i morgon för att orka med och för att återhämtningen skall gå lite fortare.


Tags: , , , , ,

2 Responses to "I morgon smäller det!!"

Leave a Comment