Gööötttt….

Ljuvlig fruktsallad. 🙂

Jag är hemma REDAN!!! Klockan är bara 21.30 och jag är hemma. 🙂 Man blir ju nästan lite bortskämd.. Haha.. PT klienter, Indoorpass och lite annat kul har jag pysslat med idag och jag har dessutom vart oförskämt pigg idag för att vara efter min Tisdag med alla pass, måste berott på att jag somnade redan kl 00.30 och vaknade först vid 7 tiden i morse. 6,5 timmars sömn är ju helt fantastiskt härligt och sedan låg jag dessutom kvar i sängen ända fram till 08.00. 🙂 Vardagslyx på hög nivå.

Nu har jag precis öst i mig en helt ljuvlig fruktsallad med Melon, apelsin, vindruvor, blåbär, mango och lite annan frukt. Så jäklarns gött!!

Nu blir de bara att luta sig tillbaka i soffan och njuta av resterande del av kvällen, ja jag ska faktiskt försöka och bra vara ikväll. 🙂


Leave a Comment