Sjuka..

20120214-214304.jpg

Är alla sjuka nu för tiden?? Var man än vänder sig så är det någon som snörvlar, har ont i huvudet, halsen, spyr osv… Hoppas verkligen att jag slipper bli sjuk igen nu!! Det har jag verkligen inte tid med just nu kan jag ju säga.
Märks på gymmet nu att många är hemma men desto mer plats till oss andra. 😉
Efter mitt 4e pass idag när jag skulle knyta skorna så stog ja bara och skakade, helt jäkla färdig i benen och trodde aldrig ja skulle komma ur soffan efter passet för att ta mig till duschen på mina sjukt stumma ben. I morgon är det dags igen, PT pass och Indoorpass i Tanum för hela slanten. 🙂
Kom hem och fick massor med go mat som underbara Camilla fixat!! Tack!!! 🙂 Gud va gött det va och nu däckar jag snart känns det som.

 

»crosslinked«


Leave a Comment