Ny båt. :)

Den här båten blir det nu i sommar. 🙂

Ja som sagt igår var det dags för årets båtmässa och snygga båtar finns det ju iaf. Skulle lätt kunna tänka mig att glida runt i en Princess 42a och bara njuta av livet men först ska jag göra mig förtjänt av en sån. 😉

Blir iaf en liten båt ute vid stugan till sommaren. Blev en Cresent 491HT att glida runt med, den bör väl puttra på i runt 30 knop iaf så det kanske är dags att lära sig åka vattenskidor snart nu då?! Gjorde ju några tappra försök när jag va liten men det gick väl sådär.

På vägen hem fick det bli att svänga in på Stigs Center och tvätta bilen. Är riktigt billigt där och man behöver inte ens gå ur bilen när dom handtvättar bilen åt en. 🙂 Men man undrar ju hur dom pallar med att stå där och tvätta bilar dagarna i ända samtidigt som ingen stänger av bilen under tiden så det lär ju va hyffsat med avgaser där inne oxå.. Men bra jobb gjorde dom och bilen blev så fin så. 🙂

Sedan var det äntligen dags för MAT!!!! Va skithungrig så det fick bli ett stopp på Burger King i Stenungsund på väg hem. 🙂 De va ju lördag trotts allt. 🙂

Resten av dagen kommer i bildform här nedan. 🙂

 


Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Comment