Härliga kväll

Så jäkla gött att träningen blev fixad i morse vilket gjorde att det blev en helt ledig kväll. Är faktiskt inte ens rastlös utan tycker bara det är skönt med lite lugn just nu. Däremot skall det nu kollas på Biggest Loser på TV. Tycker det programmet är riktigt kul att titta på när människor verkligen kämpar! Gillar verkligen konceptet även om det ibland blir lite väl hypat. Att gå ner 16 kilo på en vecka är lixom inte bra och efter dessa program ringer det folk och säger ”jag vill gå ner 15 kilo på en vecka” och då pratar vi inte om såna som väger 170 kilo utan kanske såna som väger 10-20 kilo över en normal vikt. Så det är på både gott och ont med programmet.

Med grymt kul att dom får hjälp med sina viktproblem och verkligen får en nystart av sina liv och riktigt bra hjälp med läkarteam, dietister, tränare osv. 🙂


Tags: , , , ,

Leave a Comment