Grymma resultat…

Har idag haft en härlig välbehövd vilodag efter gårdagens träningar. Telefon, marknadsföring och träna kunder har dagen bestått av! 🙂

Delar av Team Skaftö.

Har ikväll varit och tränat Team Skaftö som jag fått äran att plåga hela hösten och vintern och dom är verkligen Sveriges framtid inom golf då flera av dom redan är på landslagsnivå och det märker man även på resultaten på gymmet. Att dom är så målinriktade gör att man också får ett helt fantastiskt resultat! I genomsnitt har styrkan ökat med 55% samtidigt som detta test gjordes ca 26% snabbare och då trotts att vikten som sagt ökat med 55%!! Och ännu mer otroligt är att detta skett på enbart 11 veckor!! Detta fina resultat är inget som kommer av sig självt utan det krävs en hel del såklart. 🙂 Ni är grymma!!

 


Tags: , , , ,

Leave a Comment