Sjuk..

..träningsdag!! Dagen har som vanligt gått i träningens tecken.. idag har jag hunnit med följande.

1 Styrkepass där bröst kördes igenom i 12 set

3 st IndoorWalking pass

och avslutades med ett X-Fit pass så nu är jag sådär sjukt härligt trött så det känns som jag skulle kunna somna sittandes men ändå lite rastlös på något vis. Varenda muskel i kroppen värker nu och jag bara längtar till sängen som aldrig förr så när det här inlägget är klart så är det bumms i sängen för Mr Peter…

Jag kom förövrigt på vad jag önskar mig när ja fyller år nästa gång… Eftersom jag inte får plats med ett badkar i lägenheten så önskar jag mig antingen en större lägenhet/hus så jag kan ha en mega stor relaxavdelning och alternativ 2 är en duschstol, en sån där som dom har på hemmet när man blir gammal och skraltig för precis så kände jag mig när jag stod i duschen. Hade de kommit en dörrknackare förut som sålde duschstolar så hade han gjort en jävligt bra affär idag kan jag ju upplysa om..

I morgon blir det en TRÄNINGSFRI dag. Kroppen needs it!! Hoppas jag nu kan hålla mig till det oxå. :/

Nu ska jag sova som en orm som förätit sig!!


Tags: , , , ,

Leave a Comment