Blött….

Världens goaste Pöjk!!

..har det varit idag men jäklar va gött det va att bada lite… i bubbelpoolen och rehab bassängen men visst det gick att bada i den vanliga poolen också men som ni säkert vet så hatar jag verkligen att bada i kallt vatten.. (läs under 32 grader..) Det skall vara skönt och rogivande att bada inte kallt. 🙂 Har varit en grymt trevlig dag med Camilla och alla kids och sedan kom Robban me familj förbi oxå! Skitkul! 🙂 Efter badet skyndade vi oss till en pizzeria för att minimera risken för att vara i trafiken samtidigt som en av Sveriges Värsta Bilförare va ute och åkte. Joseph heter han väl tror ja?? Han jobbade iaf i receptionen på badet och vem fasen vågar åka bil i närheten av honom?? Hemska tanke att möta honom…

Nu blir de snart att kolla in Gladiatorerna och bara njuta i soffan och förhoppningsvis däckar snart barnen me. 🙂 Haha..

I morgon ska de fasen bli träning igen!! Ska bli så himla gött att komma igång igen efter några dagar i sjuksängen. Sjuk i ett par timmar = Rastlös Peter…

 

»crosslinked«


Tags: , , , , , ,

Leave a Comment