Film…

Dagen till ära då jag bara sitter och gungar fram och tillbaka, pratar med mig själv och är så jäkla uttråkad så har jag ändå plöjt igenom 2 filmer idag. Först en inte allt för macho film men ändå helt okej som heter Friends With Benefits som säkerligen 99% av alla tjejer gillar (inga förutfattade meningar) 😉 och efter det blev det en härlig rulle med Jason Statham som även den va helt okej även om han har vart med i bättre filmer som Transporter mm.. Men ingredienserna som brukar finnas i hans filmer fanns med även idag, lite skjuta, lite blod, lite springa, lite åka bil och givetvis lite att spränga.. 🙂 Filmen hette föresten Killer Elite. Nu får ja se om det blir nått kul på TV eller om det får bli en film till, man vet aldrig.. 🙂 Vill ni förresten se en ännu mer brutal film så kan jag rekomendera filmen Arena, blodig va den så denna film gillas nog inte av lika många tjejer som filmen Friends With Benefits.


Tags: , , , ,

Leave a Comment