Jäklar..

..va kul det har varit idag!! 🙂 En helt fantastisk dag på jobbet har det varit och jag har pratat med massor med trevliga människor hela långa dagen. 🙂 Har varit på Nordby hela dagen och pratat om träning med massor med träningssugna människor och alla har verkligen varit så glada och possitiva hela dagen. 🙂 Passade faktiskt på att äta gott idag när jag ändå inte hade någon möjlighet att värma mat så det blev en Tacos Buffe mitt på dagen i Nordby.

Jag tror nu att jag förstår hur det måste vara för tjejer som går in på ett köpcentrum på förmiddagen och går ut på kvällen vilket jäkla jobb det är att plöja igenom 120 affärer på en enda dag.. 😉 Och då har inte jag ens varit inne i 20 affärer på en dag och dessutom inte ens tittat på utbudet. 😉 Tror dock att jag fortsätter med min taktik när jag handlar… Ta det jag ska ha och gå ut igen.. Hur svårt kan det va?? 😉

Ännu en träningsfri dag har det blivit för jag har helt enkelt inte haft en chans att träna idag men det blir andra bullar i morgon. 🙂 Tidigt skall jag upp (dvs strax före 7..) och åka en sväng till mitt gammla jobb och sedan ner till gymmet och jobba där med pass osv.. 🙂 2 pass är inplanerade i morgon och om jag sedan orkar så blir det ett styrkepass oxå. 🙂

Nu ska jag lata mig och ha myskväll med Kevin innan jag lämnar honom i morgon. 🙂


Tags: , , ,

Leave a Comment