Härlig dag!!

Sjukt härlig dag till ända!! Har riktigt grym träningsvärk efter gårdagens alla pass och nya övningar i X-Fiten, dom övningarna tog där dom skulle!! Ni som ännu inte provat se till att pallra er ner till gymmet och prova för jag lovar att ni inte kommer ångra er efteråt!! Sån sjuk skön känsla efteråt. 🙂

Dagen idag har annars bestått av att pressa mina kunder och dom presterar som alltid!! 🙂 Så härligt att få jobba med folk som verkligen vill få en förändring och att jag har äran att få hjälpa dom dit och se till att dom verkligen når sina mål!

Nu i kväll var det äntligen dags att dra igång träningen inför våren med Team Skaftö. Riktigt duktiga golfare och bland dom absolut bästa spelarna i Sverige och med en lysande framtid att se fram emot! Så jäkla kul att få vara med och kunna hjälpa till och följa dom in i framtiden och nya segrar! 🙂 Ni är grymma!! Kör hårt! 🙂


Leave a Comment