Riktigt bra..

…morgon humör idag! 🙂 Vaknade med halsont kl 04.20 men nu känns det bättre och livet leker! 🙂
Har placerat mig i soffan på gymmet med en kopp kaffe som värmer så gott i kroppen och när jag ändå pratar kropp så kan jag ju lugnt säga att gårdagens pass med X-Fit som avslutning känns i kroppen idag. Benen känns härligt tunga och det känns att dom sitter där dom ska. Idag kommer det bli en träningsfri dag men jag kommer se till att andra tränar som aldrig förr och jag ska nog smitta av lite av min överskottsenergi sedan. 🙂

Och när det gäller mat då. Jo jag tror jag ska börja en ny diet, alla andra ska ju hålla på med skitdieter med bara fett som kleggar igen varenda blodkärl i kroppen så då kan man ju lika gärna äta nått gott. 😉 Haha…

20120125-091122.jpg
Fast nu kom jag på att jag är ju inte ens särskilt förtjust i tårta så jag fortsätter nog som jag gör nu istället. 🙂


Tags: , , , ,

Leave a Comment