Let´s go…

Ny vecka och nya möjligheter. Slarv med mat i helgen (ätardag(ar)) och nya tag idag, gjorde även en liten utvärdering av kosten dom sista veckorna och måtten minskar men inte speciellt mycket på vågen så det är ju bra på så vis. Kommer köra vidare som tidigare men dra ner något lite till på maten på dom träningsfria dagarna vilket iof inte är så många dagar i veckan och se vad som händer då. Har inga problem med att jag går hungrig för jag får i mig så mycket mat ändå så jag aldrig känner någon hunger överhuvudtaget förrän möjligtvis i slutet av veckan om det varit extremt mycket aktiviteter under veckan så enegibehovet har varit enormt högt. Nu är ju inte mitt mål heller att rasa i vikt på något vis utan jag vill se om jag kan ligga på en långsam nergång i % och samtidigt lägga på lite muskler. Hellre att jag får en viss muskelutveckling och en långsam nergång än att gå ner fort och även tappa muskler och dessutom gå hungrig som fan… Har ni inte sett mig irriterad innan så skulle ni få se en irriterad Peter om jag gick hungrig… Va så säkra.. 😉 Så det undviker vi. 🙂

Nä nu jäklar kör vi!! Ny härlig vecka med massor med möjligheter!!!


Tags: , , ,

1 Response to "Let´s go…"

Leave a Comment