Så ja…

Söndagen är avklarad, träningen är avklarad och maten inför i morgon är fixad. 🙂

Har varit en riktig slappardag idag vilket var välbehövligt men man blir ju såååå sjukt rastlös, seg och hängig av att inte träna!! Att inte träna är som att gå in i en djup depression och så fort jag har varit och tränat så är jag som en ny människa. Det enda som suger med träning är ju att kroppen faktiskt behöver någon vilodag ibland.. 😉

Skulle ju varit på ett Kettlebells pass idag men bestämde mig tillslut att jag istället ville köra ett eget styrketräningspass på gymmet istället. Det är dags att bygga ut lite nu iaf. 😉

Armarna var det som fick bekänna färg idag. 13 set fördelat på 4 övningar på Biceps och sedan 9 set triceps fördelat på 3 övningar så nu  svider det ordentligt i armarna. Riktigt bra pump blev det idag och det blev ett riktigt bra pass. 🙂 I morgon skall det bli ett snabbt gym pass under dagen och sedan en helt ledig kväll!! 🙂 Ska bli gött och bara va hemma med kevin o ha de bra. 🙂

Sömn skall nu intas i lagom mängd så jag orkar upp i morgon! 🙂 Sov gött!!!


Tags: , , , , , ,

Leave a Comment