X-Fit, Kettlebells och Indoorwalking

Ja det har varit intensiva dagar på jobbet nu! PT kunder och en massa pass har det blivit i veckan. Utöver mina egna pass så passade jag på att gå på Kettlebells igår direkt efter mitt Indoorpass i Uddevalla. Kettlebells är riktigt grym träning och det känns i kroppen efter passen som jag kör. 🙂 Totalt denna vecka har jag haft 8 egna pass, 6 Indoorwalking och 2 X-Fit pass och utöver det har jag passat på att vara med på ett Yoga pass och ett Kettlebells pass då såklart. 🙂 NU känns det att kroppen verkligen behöver vila!! Så det skall den få göra för i morgon skall jag göra minsta lilla hela dagen!!

Idag har det bara blivit 2 pass. Det första passet blev att köra en omgång med Ljungskile SK och efter det var det dags för ännu ett X-Fit pass och det såg ut som att kunderna blev trötta idag med. 🙂 Om inte annat så är jag så jäkla trött efter veckan så jag vet inte var jag ska ta vägen. SÅ HÄRLIGT!!! Hoppas verkligen att jag kan sova länge i morgon!! 🙂 Tänker då inte ställa någon klocka och ljudet tänker jag stänga av på telefonen, den enda som får väcka mig är Kevin i morgon (hoppas han är morgontrött i morgon) 🙂

Ja veckan har verkligen varit full av träning kan jag ju lugnt säga, behövs inte mer träning på någon dag nu iaf. 🙂

 


Tags: , , , , ,

Leave a Comment