Den största…

… frukosten i mannaminne är precis intagen inför mina 4 pass som jag skall hålla i idag. 3 IndoorWalking pass och ett X-Fit pass står på dagordningen och däremellan några PT klienter så min dag och kväll är uppbokad kan man ju säga.

Laddar me massor med kolhydrater just nu i form av gröt och till det blir de några fattiga proteiner. 😉 Och för resten av dagen så är det 3 stora matlådor och 2 mellanmål som skall lastas ner i kistan innan jag kommer hem för att äta ett gött kvällsmål innan jag troligtvis krashar ner i soffan/sängen eller vad som nu står närmast. 🙂

Han inte skriva nått inlägg igår kväll för jag hade pt kunder sent och sedan va jag ju tvungen att köra ett snabbt bröstpass för mig själv oxå så nu har jag dragit på mig nu träningsvärk i bröstet och har sedan i förrgår träningsvärk i ryggen så det känns att jag lever nu och det är underbart!! 🙂 Tycker synd om er som inte tränar och får den underbara känslan i kroppen samtidigt som det gör lite härligt ont på nått vis. 🙂


Tags: , , , , , , ,

Leave a Comment