Helg….

En del av personalen som prisutdelare efter tävlingen. 🙂

Ja vad har hänt i helgen so far?? Jo igår skulle jag vart ner till Halmstad men det blir inte alltid som man tänkt sig så senare på dagen så åkte jag med Camilla till Falköping för att hälsa på och kolla in Altantica gymmet och hälsa på alla trevliga människor där. Camilla har faktiskt rätt i att det är störtsköna människor som jobbar på det gymmet. 🙂 Det var lite olika event där på dagen med en fitness tävling och en massa LesMills klasser som man kunde köra om man ville de men igår höll jag mig faktiskt borta från träning hela dagen och försökte att bara njuta av dagen så gott de gick.

Givetvis avslutades Lördagen med Gladiatorerna på tv för och kolla in så Gladiatorerna sköter sig på arenan. 😉 Som vanligt gjorde dom ett bra jobb även om utmanarna verkligen gav dom en match. 🙂 Förstår varför just dessa personer är utvalda till Gladiatorer för dom bjuder på sig själva är ÖDMJUKA i verkligheten. Sånna som vet att dom är grymma men som ändå är ödmjuka till sättet när man umgås med dom och pratar med dom live så att säga är personligheter som jag gillar. Dom hehöver inte alltid hävda sig som en del andra gör på exempelvis Facebook.. För i min värld är det inte samma sak att man gillar att synas som att hävda sig.. Är man säker på sin sak kommer man synas utan att hävda sig och en sak som jag märkt med vissa människor som gör allt för att hävda sig är att det inte finns så mycket substans bakom det dom säger.. Varför säger jag allt det här då?? Jo för att ibland bör man nog tänka på att – Skramlar någon väldigt mycket så finns det oftast inget innehåll. Sällan stämmer uttrycket ”tomma burkar skrammlar mest” så himla bra.

Ha nu en toppendag out there!! 🙂

Här har ni gårdagens Gladiatorerna om ni missade det. 🙂
Gladiatorerna%20del%202
 

»crosslinked«


Tags: , , , ,

Leave a Comment