Trevlig kväll

20120114-105909.jpg

Igår hade jag en riktigt trevlig kväll på en Grabb/Gubbkväll. 😉 Undra vem som räknades in som gubbe och vad kriterierna är för att vara gubbe? ;/
Aja… Trevligt va de iaf. Startade kvällen på Cheers och käkade en Tacobuffe. Riktigt riktigt gott va de. Dom andra drog några öl mm men jag höll mig till Guds dryck till mänskligheten och jag gissar att ni som känner mig vet att den drycken är Pepsi Max. Finns ingen dryck som är godare och om det gör det så har jag inte smakat på den än. 🙂
Efter de va de dags för lite bio. Hamilton hade premiär igår och den var riktigt bra tycker jag. Lite lagom med blod och det hände något nästan hela tiden. Precis som en ”agent” film skall vara enligt mitt tycke. Sedan får man ju som alltid ta hänsyn till att det inte ligger en enorm Hollywood produktion bakom såklart.
Persbrandt skötte rollen på ett bra sätt, kan inte komma på någon annan svensk skådisen som hade gjort rollen bättre. Nu är det bara att vänta ett par veckor så får det bli Mission Impossible på bio med Tom Cruise. 🙂 Den filmen har jag förväntningar på så jag hoppas den är minst lika bra som dom andra. 🙂

Slutligen! Tack till framförallt Jörgen som fixade ihop kvällen men givetvis er andra oxå som gjorde det till en trevlig kväll även om den inte va så lång för min del då jag skulle upp tidigt i morse.


Tags: , , , , , ,

Leave a Comment