Träning…

Nu sitter jag äntligen hemma i soffan efter ännu en dag av njutning och utmaningar på jobbet..

Blev ett pass på gymmet för min egna skull idag oxå där armar och axlar plöjdes igenom så dom känns riktigt möra just nu! Det här är vad jag körde idag.

Axlar:

3 set Axellyft åt sidan ca 6-8 rep/set

3 set Militärpress med hantlar 6-8rep/set

4 set Drag till hakan med rep 5-8 rep/set

Biceps

3 set Curl i CC 5-9 rep/set

3 set Curl i CC enhands 6-8 rep/set

3 set Konc. curl 5-7 rep/set

Triceps

3 set Rep över huvudet 4-8 rep/set

3 set Press i CC 8-12 rep/set

3 set Omvänt grepp i CC 4-7 rep/set

 

Nu sitter jag och kollar in Biggest Loser Sverige. Helt sjukt vad en del kämpar och därav får helt grymma resultat. Kommer bli sjukt kul att se förändringarna under säsongen. Tyvärr blir en del av dom besvikna att dom ”bara” gått ner 3 kilo på en vecka men det är ju egentligen sjukt mycket det oxå. Hoppas nu att dom hänger i hela vägen ut!!

Kommer ihåg när jag själv kände mig som en del av dom även om jag vet att jag inte blev riktigt så stor som dom som är med i programmet. På den tiden var det nästan jobbigt att bara se på programmet för att jag mådde så jäkla dåligt själv. Vet faktiskt inte exakt vad jag vägde när jag var som störst men några kilo över 100 lär jag ju ha legat på för ett antal månader innan jag tog tag i mitt problem låg jag på runt 98 kilo och det var ju inte direkt några tränade kilon. Så nu när jag ser programmet så känns det så jäkla kul för dom som lyckas i programmet! Samtidigt är jag sjukt glad att jag inte lät det gå så långt för mig och att jag verkligen tog tag i vikten och livsstilen i tid.

Jag vet att alla som verkligen själva vill ta tag i sitt liv och vikt verkligen kan göra det. Fartgupp kommer att dyka upp men det är bara att se till att ta sig förbi dom och inte låta något få förstöra för ens planer.


Tags: , ,

Leave a Comment