Godmorgon!!

20120111-093054.jpg

Godmorgon härliga träningsvärk!! Idag känns det tungt i kroppen efter gårdagens 3 pass!! Sist jag hade den här känslan i kroppen var efter Göteborgsvarvet i våras!! Och det är verkligen få saker i livet som fått mig att känna så i kroppen. Inte ens i lumpen kom jag i närheten av den känslan. :/ Men samtidigt är det en sjukt härlig känsla som alla emellanåt borde få känna på. 🙂

Idag blir det helt garanterat en vilodag fri från egen träning! Ska bara ta det lugnt när jag hämtat Kevin ikväll och bara ta kvällen som den kommer. 🙂

Just nu sitter jag med en kopp kaffe i handen på gymmet i Tanum där det skall tränas lite folk idag. 🙂 Tränar man inte själv idag så får man ju se till att andra gör det. 😉
Tycker att det är lite mysigt att vara på plats lite tidigare och bara få ta det lugnt och bara vara en stund. 🙂

Kör hårt idag och nå nya högre mål även idag!! 🙂


Tags: , , , , , ,

Leave a Comment