Vilken dag!!

20120110-214522.jpg

Herre Gud vilken dag det har varit idag!!
Startade dagen med en kopp kaffe på jobbet eftersom jag kom dit lite tidigt idag medans jag väntade på Niclas som skulle visa mig lite schysta kettlebells moves. Är bara att lyssna och lära för han är ju ändå regerande världsmästare!! Riktigt kul att våra medlemmar får ha en sån oerhört duktig instruktör i kettlebells! 🙂
Efter en timme med honom så var det dags för PT pass som sedan följdes av ett lunchpass IndoorWalking. Va riktigt kul att så många kom trots att vi knappt hunnit göra reklam för det och alla vet inte om att vi har det än. 🙂 Sedan blev det som tur va några lugnare timmar med lite annat jobb på gymmet innan det var dags att köra på me ytterligare ett IndoorWalking pass direkt följt av ett X-Fit pass!! Crossfit är verkligen helt sjukt bra träning och vet ni inte vad syreskuld betyder så kom och kör ett pass så ska jag förklara för er efteråt. Förutsatt att ni själva ger 100% då såklart. 🙂 Ni har ytterligare en chans att köra X-Fit med mig denna vecka på Fredag kl 12.00-12.30. 🙂

Nu har jag fullkomligt vräkt i mig all mat jag hittat och ändå ligger ja på tog för lågt i mitt näringsintag idag. Aja.. Inget och göra något åt nu. Nya tag i morgon men det får nog ändå bli en vilodag från egen träning i morgon känns det som just nu.

NU SKA jag sova!! Undra om jag någonsin varit såhär trött tidigare??


Leave a Comment