Gymtime

Snart är det dags att bege sig till gymmet och köra igenom X-Fit passet som jag hade tänkt att köra på tisdag på Westcoast i Uddevalla. Kommer bli ett härligt tufft pass på ca 30 effektiva minuter och det kommer att kännas i kroppen efteråt jag lovar! 🙂

Igår var det ju premiär av Gladiatorerna på tv som vi alla har väntat så länge på. Tycker Gladiatorerna gjorde bra ifrån sig men förväntar mig kanske att dom blir ännu lite vassare längre in i säsongen. 🙂

Jannika (Hyper) va som ja misstänkte grym i Attakbollen med tanke på hennes lätt sjuka förälskelse till intervallträning. 😉 Haha.. Hade ju även vart kul och fått se Jenny (Kitsune) i klättringen men det blev ju inte någon stor utmaning för Jenny med tanke på att utmanaren trillade ner av sig självt. :/

20120108-112427.jpg
Ska bli kul att följa hela säsongen och se vad som händer och vilka utmanare och Gladiatorer som får spö. 😉
Synd att ja inte fick va me o leka iår men ja får söka igen om de blir någon mer säsong. 🙂

Nu blir de att åka iväg. Ha en grym dag!


Tags: , , ,

Leave a Comment