Zumba

Full fart hela dagen med PT kunder både i Tanum och i Strömstad idag. Så dagen har i stora drag bestått av att äta, åka till jobbet, äta, jobba, åka till nästa jobb, äta, jobba, äta åka till nästa gym och va med på Zumba och för att sedan avsluta med att äta.. 🙂

Ja ni läste rätt!! Har idag vart med på Zumba i Munkedal som jag väldigt länge hade lovat Camilla… (kolla gärna in hennes blogg) Tror jag nämnde det i något ytterst svagt ögonblick någon dag i sommras.. :S Så idag tänkte jag att det är väl lika bra och ta tjuren vid hornen och göra verklighet av det då.. Tur vi iaf va 2 killar med. Innan vi började tänkte jag mest ”för helvete Peter, va fan håller du på med!!” Har nog aldrig känt mig så vilsen när jag åkt för att träna någonsin förut men jag va ju ändå på nått sätt sjukt nyfiken på hur det är att köra ett sånt pass och med facit i hand så tycker jag nog ändå att det gick helt okej även om det finns väldigt många som är vääääldigt mycke bättre än jag på att dansa och jag gick väl mest in med inställningen att jag iaf ska försöka hänga med och om ja nu ändå skulle göra bort mig så kunde ja ju göra det ordentligt.. 🙂 Haha.. Jag kan nu ändå förstå att folk gillar Zumba som träningsform om dom gillar att dansa och som alltid så ska träning vara roligt! Ja ag tyckte faktiskt de va lite roligt ändå på nått vis. 🙂 Är väl inte helt uteslutet att jag någon gång kanske kan tänka mig att vara med igen men ”no promises”. Så om ni gillar att dansa men inte att träna, varför inte ge någon typ av dansklass på något gym nära dig en chans och prova verkligen olika instruktörers klasser för det kan va sån sjuk skillnad på olika instruktörer innan du dissar den träningsformen oxå!! Det FINNS träning som passar ALLA! Det gäller bara att hitta den och hitta människor som kan ge dig det där lilla extra som krävs. 🙂

Ett tag kände jag att undra om Camilla kan släppa ut mig genom nödutgången och komma ut med min väska på parkeringen så jag skulle slippa att gå igenom gymmet efteråt för att slippa skämmas men som tur vad så lyckades jag ta mig igenom gymmet den vanliga vägen ändå när passet va slut efter en time. 😉

Har vart en stor dag för mig idag kan jag villigt erkänna.. Kommer nog aldrig att glömma den iaf. 🙂 Och då menar jag på ett väldigt possitivt sätt. För att se så många enormt engagerade och glada människor i alla åldrar på ett pass är verkligen skitkul och ger så himla mycket energi och i en dansklass som den här är det nog inte många andra gruppträningsformer som kommer ens i närheten av den glädjen och energin som det sprudlade av i salen från första låten till den sista.. 🙂

I morgon kommer jag göra min första Fredagsvägning och mätning för att följa resultaten med min kosthållning framöver. 🙂 Ska bli riktigt kul att se och följa. 🙂

Nu ska ja sova som en bebis och åka till gymmet i morgon och dra av ett rejält pass som jag sent ska glömma. 🙂

»crosslinked«


Tags: , , , ,

Leave a Comment