Många bollar…

Japp nu är det väääldigt många bolla i luften samtidigt så nu gäller det att hinna fånga alla på vägen ner för att kasta upp några av dom igen och samtidigt avverka några så jag kan kasta in några nya bollar oxå. 🙂 Ja för tillfället finns det nog inget stopp på projekten känns det som. :/

Har kört ett riktigt härligt pass i Tanumshede ikväll! Inte ofta jag har pass där men det var riktigt kul idag och jag hoppas att alla deltagare blev minst lika trötta som jag iaf. 🙂

Har i dagarna fixat lite med min sida för PT verksamheten och det finns fortfarande att göra på den men den har fått en ”liten” ombyggnation. 🙂 Så kika gärna in på DreamBody.se och lämna gärna massor med synpunkter på den. Bra och dåliga såklart. 🙂 Precis som med träningen så kan allt alltid göras lite bättre. 😉

Om ni är sugna på att blogga eller redan har en blogg och vill byta bloggportal som är inspirerande och älskar att blogga om allt som har med träning och äventyr att göra så let me know så kan ni få börja blogga på DreamBody.se med en helt egen blogg utan en massa reklam som poppar upp överallt. 🙂 Så tveka inte att maila mig om ni är intresserade och berätta vad ni vill göra med bloggen. 🙂 eran adress isåfall kommer bli typ ”snyggingen.dreambody.se” (om ni nu kan leva upp till namnet då) 😉

Nu är det dags att fixa morgondagens mat oxå..  🙂

»crosslinked«


Tags: ,

Leave a Comment