Dag 1

Dag 1.

Då undrar ni va fasen dag 1 är för något det är ju den 2:e idag. 😉

Jo idag är det dag ett på mitt nya kostschema där jag noga skall utvärdera vad som funkar bäst för mig när det gäller en viss minskning i fett procent och samidigt försöka få en ökning av muskelvolymen och fortfarande må toppen och äta det man ska utan massa speciella dieter o skit. Jag skall en gång för alla visa att ni kan kasta LCHF, Atkins, Pulverdieter ála Cambridge mfl, stenåldersdieter, medelhavsdieter, Kalle Anka dieter och allt va fan de nu heter. I mitt fall kommer fördelningen mellan Kolhydrater, Protein och fett att ligga ganska jämt dock med övervägande del kolhydrater jämfört med proteiner och fett eftersom jag inte är ett skit intresserad av att tappa massa vätska i kroppen och på det sättet lura mig själv att jag gått ner i vikt och dessutom kommer jag träna hårt under tiden vilket gör att kroppen faktiskt har ett ökat behov av kolhydrater och då vore det bara korkat att dra ner för mycket på kolisarna. 🙂

Idag hamnade jag ett negativt näringsintag på ca 500 kcal vilket borde innebära en viktminskning på ca 0,5-1 kg på en vecka om mina beräkningar stämmer. Återstår att se om en vecka annars är det bara att justera efter resultatet om en vecka. Är ju väldigt svårt att exakt beräkna vad just min kropp behöver just nu så i början får det bli att justera lite upp och ner för att hamna på energiintag som är lagom för just min kropp.

Förövrigt har nästan 0,6 kilo nötfärs hamna i min mage under dagen. 🙂 Så jag kan ju inte påstå att jag gått hungrig direkt. 😉

Nu ikväll efter jobb har jag gått igenom en massa X-Fit övningar som jag skall köra som pass på Uddevallagymmet inom snar framtid och jag kan utlova ett tufft och intensivt pass som spräner alla gränser som ni tidigare varit med om. När jag hade provat lite så…. Ja va fasen ska jag säga… Trodde ja skulle dö.. Haha.. Jag måste ha nått allvarligt fel i mitt huvud när jag går och tänker på nya övningar.. När jag provat en övning och tycker den är dödsjobbig så kommer jag alltid på nån lite ”komplettering” som gör att den blir ännu lite mer jobbig än va den var innan.. Nu kanske ja inte gör alla dom här på passen då en del saker kanske blir lite för extrema men man vet aldrig, dom kanske dyker upp som en liten bonus på nått vis vid ett väl valt tillfälle.. 😉

Nu skall här tillagas en förpackning kyckling och kokas lite pasta inför i morgon. Kvällen är ung som man säger.. 😉


Tags: , , , , , , ,

2 Responses to "Dag 1"

  • Camilla says:
Leave a Comment