UFC till Sverige!!

Bilden kommer från MMAnytt.se

Nu är det äntligen bekräftat från Dana White att UFC kommer till Sverige!! Den 14e April 2012 kommer UFC till Globen i Stockholm och ha en UFC gala för första gången i ett nordiskt land! Galan kommer att heta ”UFC on Fuel 2”.

3 länder i Europa har tidigare haft UFC galor och Sverige blir nu det 4e landet som får äran att hålla en sådan gala. Jag hoppas verkligen att jag får möjlighet att åka och kolla på det live och att biljetterna går att få tag i snart och att dom inte kostar som ett mindre hus. Har tidigare kollat på biljetter när galan varit i England och då gick en skitplats på runt 800 pix… Kommer bli en riktigt grym gala är jag helt övertygad om. Det är ju trots allt en Amerikansk arrangör och alla vet vi ju hur det går till där borta när dom skall göra något och det är ju att överdriva allt så mycket som möjligt så det kan ju inte misslyckas. Nu måste jag bara hålla utkik efter biljetter då. Om någon vill hänga med så säg gärna till så kanske vi kan åka ett gäng. 🙂

Antagligen kommer det bli massor protester från diverse människor som tycker en jäkla massa om den här typen av sport men låt nu dom som gillar sporten få se på det i lugn och ro utan att alla jäkla moraltanter ska ut och protestera och göra debattprogram som bara visar det negativa som att hur farligt det är osv…

Det finns mer info om det här på Aftonbladet och på MMAnytt.se


Tags: , , , , , , ,

2 Responses to "UFC till Sverige!!"

  • Anna says:
    • Peter says:
Leave a Comment