Gympa..


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Julen fortsätter i samma takt som hela året gått i.. I rasande fart närmar vi oss ett nytt år och idag har det varit lite Juldags gympa med lite gamla skolaktiviteter. Alltid lika kul att göra på Juldagen, har varit med 2 gånger hittils. 🙂

Vi startde med lite dans i ring med en ruikgt snabb genomgång av stegen.. Haha.. Därefter blev det något som från början kallas linedance men att kalla det för Linedance när man såg resultatet bara på mig själv hade nog gjort att den som uppfann linedancen hade tagit sitt egna liv nere i sin grav… :/ Efter det var det dags för Camilla att hålla i lite Zumba, Camilla gjorde det bra som alltid och jag fick återigen inse att dans är nog inte det jag är född till att göra men jag ska allt va me på ett helt pass snart så om ni vill ha nått att skratta åt på något Zumba pass framöver så ha utkik här på bloggen å ni vet när det är dags att hänga på. 😉 Jag utlovar en skrattgaranti!!! Efter de han vi med spökboll och Volleyboll där vårat lagg gick segrande igenom alla matcher, kanske inte var min förtjänst men jag är grym på att hålla mig ur vägen. 😉 Grymt rolig har dagen iaf varit och snart är det dags att bege sig ner till Harrys och en härlig 3 rätters middag innan en oviss frmtid ikväll tar sin början. 🙂

Fortsatt God Jul allihop och ta de lugnt ikväll nu! 😉 Gör inget som jag inte skulle gjort. 😉

 

»crosslinked«


Tags: , , ,

Leave a Comment