Hårt..


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

20111216-080631.jpg

Gårdagen var full med nya saker att ta tag i och mycket blev gjort oxå som tur är. Träning med väl kämpande klienter och senare på dagen var det dags att träffa och köra ett pass med dom grymt duktiga golfarna! Har verkligen sett stora framsteg hos dom under dom 3 månaderna som dom pressat sig och kämpat för att nå och att vara i svensk elitgolf i många år framåt och jag ser på dom hur målmedvetna dom är och hur hängivna sin sport dom är. Ni är grymma! Måste verkligen passa på och säga lycka till till Markus Gran som drar iväg och tävlar för Svenska landslaget i USA nu till helgen! Lycka till där borta och jag kommer följa resultaten här hemifrån även om jag inte hade haft nått emot att följa tävlingen på plats i underbara Florida! 🙂

Dagen idag kommer se ut lite såhär.. Frukost blev en stor portion Youghurt med Pauluns Müsli, lite senare om typ 3 timmar något mellanmål som ännu inte är bestämt vad det skall vara och 3 timmar efter det blir det kyckling och pasta, sedan nått mellanmål igen och vid 17 tiden är det dags för att köra IndoorWalking i Uddevalla och efter det ett stort mål mat som blir samma som jag åt till lunch.
Sedan är det väl typ läggdags eller nått. 😉

Ha en toppendag idag!!!


Tags: , , ,

2 Responses to "Hårt.."

Leave a Comment