5 till..


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Jobb och PT klienter idag som alltid. 🙂 Så kan jag ju förkorta ner den här dagen iaf. Efter sista klienten i Tanum så fick det gå undan för att hinna hämta Kevin i tid och jäklar vad det blåste när jag körde hem, hade ju fasen nästan kramp i armarna efter den bilturen och armpasset kanske inte gjorde saken bättre för det har vrit jobbigt tt bara hålla upp armarna idag efter passet idag. Som vanligt så tänkte jag som alltid att ”du klarar 5 till” fast när jag började med det uttrycket så menade jag 5 repetitioner till men har idag utvecklat det konceptet vidare och tagit det till helt nya höjder genom att säga till mig själv och köra 5 set till istället.. 😉 Haha… Jäklar va slut i armarna jag var efter det kan jag meddela…

Nu ikväll blir det att enbart slappa lite och givetvis fixa lite mat inför i morgon.. Sa ju tidigare idag att jag ska ta tag i maten igen så det är bara och göra som jag sa till mig själv. 🙂 Om jag inte kan lyssna på mig själv hur ska jag då kunna lyssna på någon annan?? 😉 Så nu är kycklingen i ugnen och givetvis har jag införskaffat en ny stektermometer så jag vet när det är klart.

I morgon satsar jag på ett nytt träningspass på morgonen/dagen eller när jag nu får en liten lucka för på kvällen skall det tränas grymma golfare för glatta livet!! (vi får väl se vad ”5 till” betyder i morgon ;))

 


Tags: , , , , ,

Leave a Comment