Härliga morgon!


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Godmorgon alla!

Härliga morgon och jag vet att alla möjligheter finns idag! Jag bestämmer bara själv var dagen slutar och vad jag har presterat när det återigen är dags för den härliga sängen. Känns rätt gött att vara inne i en härlig period just nu och där skall jag stanna så länge det bara går!
Däremot finns det en sak som jag måste ta tag i och det är min mat! Från och med i morgon (eftersom jag inte planerat för idag) så skall maten återigen skötas och det innebär att jag ska dra ner på typ Pepsi Max en hel del men framför allt planera min kost och se till att det blir bestående och att 100% av min ork kommer tillbaka för just nu är det såååå mycket jag vill men inte orkar och så ska det inte fortsätta. Jag har och besitter alla kunskaper så det finns inga problem i att göra något åt det. 🙂 Kan villigt erkänna att maten inte varit prioriterad dom sista veckorna då det varit grymt stressigt men som jag sa för någon vecka sedan så är det fasen dags nu. Som alltid så är det viktigt att verkligen ha en plan om man någon gång halkar av spåret och det är precis det jag tänker använda mig av nu genom att följa min plan och komma upp på spåret innan det har gått för lång tid och nu har det gått ett par veckor så No Excuses! Till sommaren ska jag vara i mitt hittills bästa form och sedan skall den bara förbättras allt eftersom. Ska helt enkelt ha en ny ”mitt livs bästa form” varje dag och bara njuta. 🙂 If you can dream it – You can do it!

20111214-085540.jpg
Här var en del av dagens frukost idag. En ny gröt i smart portionsförpackning, bara att tillsätta varmt vatten så är det klart. 🙂 Helt okej smak och en sak som jag alltid ska ha i mitt handskfack i bilen. 🙂 Det andra är Kesella Hallon, börjar vänja mig med smaken. Nackdelen med den är väl sockerhalten som är lite väl hög och det är även ca 7,5% fett men det tycker jag inte gör så mycket just för mig då det ändå inte blir för mycket fett i min mat utslaget på hela dagen.

Ha nu en bra dag och när möjligheter och tankar kommer upp så vänta inte till i morgon utan gör verklighet av det redan idag! 🙂


Tags: , , ,

Leave a Comment