PT dag i Uddevalla..


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Idag har det varit fullt upp igen, det börjar kännas att jag börjar komma tillbaka i banorna efter resor och utbildningar. Känner mig sjukt motiverad för framtiden.

Idag har jag kört PT i Uddevalla och det är så himla härligt när resultaten bara kommer på dom som jag kört med i ett par månader nu och det slår mig vad fort det ändå går med träningsresultat bara man ger sig sjutton på att det ska gå. 🙂 Härligt kämpat idag!!

Själv har min träning idag bestått av att köra ett IndoorWalking pass nu ikväll och i morgon får det bli ett tufft gympass där Bröst och Bieps skall få stryk tills dom ber om nåd.. 😉

Måste bara ta en sak angående kosten.

”Ät dig i form med nya LCHF – för kvinnor!” Så stog det i Aftonbladet…. Vad är problemet i att bara äta normalt och hälsosam mat som man vet är nyttigt och får kroppen att fungera som den ska??? Blir så jäkla irriterad över Atkins, LCHF och andra dieter med pulver o skit och att folk går på det! Jo jag vet att många går ner med diverse dieter och det är givetvis bra och ta bort massa överflödigt fett men varför inte göra det på ett hälsosamt sätt?? Kan det inte vara så att folk faktiskt går ner på en diet PÅGRUND AV att dom först då när dom påbörjar en diet börjar kolla vad dom faktiskt äter på dagarna? Hade dom gjort det redan från början och åt rätt och anpassat maten efter det så hade dom inte gått upp eller gått ner i precis samma takt som på vilken diet som helst. Men nu är det ju nästan uteslutande så att alla dieter som finns utgår ifrån precis samma tänk. Dra ner på kolhydraterna och ersätt det med något annat och vad får man då för resultat av det?? Jo man förlorar en massa vätska eftersom man får en minskad ”depå” av kolhydrater i kroppen som binder en massa vätska som i sig inte är särskillt farligt för kroppen. När du sedan börjar återgå till vanlig mat så kommer vattnet komma tillbaka och vikten gå uppåt igen. Så snälla alla där ute – Va schysst mot din kropp och ge den vad den behöver istället för att misshandla den med massa dieter!! Hjärnan, nervsystemet och kroppen behöver kolhydrater från bra matkällor för att fungera fullt ut. Men det är klart att går du på en diet med extremt lågt intag av kolhydrater så förstår du inte bättre för din hjärna får inte vad den behöver och fungerar därmed inte på ett tillfredsställande sätt.


Tags: , , , ,

Leave a Comment