På G


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

20111207-064736.jpg

Då sitter jag åter på tåget mot Stockholm och den sista delen av kostrådgivarutbildningen som är fram till Söndag då jag äntligen är klar!
Har återigen varit en sjukt hektisk vecka men nu hoppas och tror jag att det kommer att lugna sig lite innan jul osv och sedan tar det väl lite fart igen i Januari räknar jag med när jag är i den branschen som jag är i. Nyårslöftena om en hälsosam livsstil börjar närma sig och jag hoppas jag får hjälpa till att uppfylla dessa löften denna gången åt många som kämpat på för sig själva tidigare men kanske inte riktigt nått dom målen som dom sa att dom skulle fixa kl 00.00 efter några glas på nyårsafton. 🙂 Men kom ihåg att ett löfte är ett löfte även på fyllan. 🙂
Annars i veckan har jag återigen kört ett härligt fyspass med grymt duktiga golfare som siktar mot stjärnorna och med den viljan så kommer dom att lyckas och det kommer vara riktigt kul att fortsätta att följa dom på den resan. 🙂
Utöver det har jag fått äran att vara PT åt ett antal klienter nu i början av veckan. Det är riktigt kul att se att resultaten kommer så grymt fort och att framstegen är riktigt stora och det slår en vad fort det går att förändra livsstilen och närma sig sina mål! Samtidigt som jag hjälper mina klienter så mår jag även själv riktigt bra av och se hur nöjda dom blir. 🙂 Härligt kämpat allihopa!! Det här jobbet är ett ett jobb där man får ge mycket till sina klienter men jag får så sjukt mycket tillbaka och jag känner att det var helt rätt att ändra inriktning på min karriär och jag har nu siktet inställt på sjukt mycket högre höjder så fortsätt gärna att följa mig här på bloggen. 🙂

Nu ska jag försöka slumra till efter 2 timmars sömn i natt… Hörs och ses senare idag. 🙂


Tags: , , , , , , ,

Leave a Comment