Helgen i bilder och filmer..


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Då var även denna helg till ända. En av dom bättre helgerna på året!! Fredag – Branchdagen/PT dagen, Lördag – Kvartalsutbildning i BodyCombat, Söndag – Fitnessfestivalen.. Kan det bli bättre?? 🙂 Nä ja tror faktiskt inte det med ett undantag som är att mitt knä jävlas ordentligt fortfarande och att jag haft huvudvärk i 2 dagar nu men det är sånt som går över. 🙂

Igår var det en skitkul release på nya BodyCombat 50 passet med en av dom absolut bästa Combatinstruktörerna Pernilla Blomqvist som verkligen inspirerar till att utveckla sig själv till en ännu bättre instruktör så nu ska det börjas med att nöta ny korreografi i ex antal timmar i salen på gymmet men innan dess blir det återigen en sväng till Stockholm på onsdag morgon. 🙂

Fitnessfestivalen då.. Jo det var skitkul att träffa massa folks som jag annars inte träffar så jätteofta tyvärr och samtidigt så slog det mig vad himla liten branschen är i Sverige, alla känner alla på något vis eller har gemensamma vänner, sverige är inte så stort ändå känns det som. 🙂 Får även passa på att gratulera Jenny Kitsune Adolfsson för seger i Dips och en andraplats i Chins.

Blir inte så långt inlägg idag här på bloggen för mitt huvud uppskattar verkligen inte att jag sitter och tittar på en dataskärm..  Men jag skickar upp ett par bilder iaf tänkte jag. 🙂

 

 

Markus Hallgren vs Fredrik Johansson

Ako Rahim

Jenny Adolfsson


Tags: , , , , , ,

1 Response to "Helgen i bilder och filmer.."

Leave a Comment