Full fart…


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Full fart mot mina mål och nya höjder!! Nu jäklar skall jag ge 100% och sätta maskinen i full fart framåt!! Vad finns det egentligen ivägen mot mina mål? Jo jag själv… Men inte mer för nu jävlar skall det presteras mer än någonsin framöver och jag skall kämpa som aldrig förr. Jag skall pressa mig själv som jag pressar mina härliga klienter hela dagarna för med den viljan och kämpaglöden så kommer jag kunna gå hur långt som helst, så är det bara!!

Igår publicerades även en ny artikel skriven av mig på nättidningen Livskick.nu som denna gång handlar lite om varför det är så viktigt att planera sin träning för att nå lite högre och komma lite längre. Besök gärna Livskick.nu o kolla läget där. 🙂

I morgon bär det av till Göteborg och branchdagen på Fitnessfestivalen där jag skall gå på massa seminarier tänkte jag och efter det är det dags för en liten middag på kvällen. 🙂 Kommer bli en riktigt trevlig dag känner jag på mig. Mer därifrån kommer i morgon allt eftersom hoppas jag att ja ska hinna med. 🙂

Ha nu en toppen dag i morgon!

Just do five more – you always got five more!!


Tags: , , , , , ,

Leave a Comment