Vill så mycket…


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Just nu vill jag så himla mycket så jag vet inte var jag skall ta vägen, vill nästan så mycket på en gång att det känns som att inget blir gjort, ideérna finns men allt tar sån jäkla tid. Jag HATAR att vänta och blir så frustrerad!! Nu måste jag ju dessutom hinna med att plugga innan jag åker tillbaka till Stockholm nästa vecka igen.

När jag var i Stockholm fick jag tillbaka massor med energi och jag verkligen njöt att att vara där och ha fullt upp, sedan var det ju ingen nackdel att läsa sånt jag tycker är sjukt kul och intressant samtidigt som det bara är likasinnade trevliga och framåt människor som är med. 🙂 Den känslan som jag hade där skulle jag vilja ha jämt. Så jäkla underbart!!

Angående idag då. Kört PT åt några klienter idag och jag är grymt imponerad, vissa ger alltid 200% och ger sig aldrig och kommer gå hur långt som helst med den järnviljan! Grymt kört!

Skulle vara med på ett Combat pass idag men under uppvärmningen var det dags igen….. Mitt jäkla knä började göra ont igen så jag avbröt direkt och gick ut i gymmet för att köra igenom ryggen och gjorde mig av med lite frustration över mitt knä som tydligen har bestämt sig för att jävlas så mycket och så ofta det bara går.. Har ju varit bra ganska länge nu men säg den lycken som varar. Haha… Så nu sitter jag här med ett knä som bultar i takt med att blodet pumpas runt i kroppen. Men det finns ju fördelar med det oxå, jag kan ju räkna pulsen i kroppen utan att känna med fingrarna mot någon blodåder för det känns ju ändå. 🙂

I morgon är det dags för öppet hus på Westcoast Fitnesscenter i Uddevalla där ni kan komma och prata med mig som PT under hela dagen och har ni tur finns det även lite fika att placera i magen. 🙂 ALLA ÄR VÄLKOMNA!! Be there!! 😉


Tags: , , , , , ,

Leave a Comment