Härliga dagar!


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Nu är det långa härliga dagar med helt fantastiska klienter som verkligen ger 100% från första gången! Underbart att se!

Blev idag måttliga 12 timmar på gymmet i Tanumshede, livet som PT är inte alltid helt enkelt som man kanske skulle kunna tro, även när jag är ledig läggs det timtals med tid framför datorn för att göra periodiseringar, träningsupplägg som skall anpassas för varje individ beroende på skador, vad som behöver tränas och vad personen i fråga har för mål med sin träning. Dom som kommer till mig skall verkligen känna och veta att jag inte är en såndär PT som bara slänger ut ett program och hoppas att det skall gå bra utan jag försöker att tillgodogöra varje individ på bästa sätt! Precis som med träningen så finns det inga genvägar inom PT yrket heller. Skulle aldrig kunna vara nöjd med mitt jobb om jag inte innerst inne känner att jag gjort vad jag kan för mina klienter. Jag har trotts allt ett stort ansvar mot mina klienter som kommer till mig med deras högsta önskan inom träningen. Det kan vara allt från att bli bra i tex ryggen, att springa på en viss tid till att ha varit överviktig där man kämpar för att få den där kroppen som dom bara tidigare kunnat drömma om. Klienterna jag har ger 100% så därför ger jag själv 100% tillbaka för att få se glädjen när mål uppnås och barriärer rivs! Ni är fantastiska! Kör hårt!

SHIT VILKET UNDERBART JOBB JAG HAR!! 🙂

20111109-213007.jpg


Tags: , ,

1 Response to "Härliga dagar!"

Leave a Comment