Nya tag…..


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2220

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2221

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2147

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /mounted-storage/home88a/sub006/sc46052-BZNV/peterlidstrom.se/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2148

Nu får fan förkylningen eller va de nu är ge sig! Va ju hemma i början av veckan då både jag och Kevin var dåliga och sedan jobbade jag ett par dagar då ja iaf var lite bättre men jag satt på kontoret med värmefläkten riktad mot mig under skrivbordet o ändå frös jag som en get! När ja sedan vaknade igår så värkte hela kroppen, varenda muskel gjorde det så ont i så jag nästan trodde att jag stått på gymmet och kört ett stenhårt pass i typ 10 timmar… Så jobbigt för jag vill verkligen komma igång med min egna träning nu igen, man bilar ju göt förslappad av att inte träna ju, fattar inte hur man kan överleva utan bra träning! Kroppen mår så sjukt bra av träning och psyket mår nog om möjligt ännu bättre skulle jag tro. Folk undrar ”hur orkar du träna”, jag undrar ”hur orkar du att INTE träna?”

Snälla ni! Åk ner o träna för mig med! 🙂

20111105-114241.jpg


Tags: , ,

1 Response to "Nya tag….."

Leave a Comment